Temptation-Megan krabbelt al terug na heisa rond onthulling dat ze geen belastingen betaalt News
Temptation-Megan krabbelt al terug na heisa rond onthulling dat ze geen belastingen betaalt
News

Temptation-Megan krabbelt al terug na heisa rond onthulling dat ze geen belastingen betaalt

Megan Desaever (22) – aka Temptation-Megan – zorgde onlangs voor een ‘bommetje’ door een nogal verrassende onthulling te doen omtrent het betalen van belastingen. Megan betaalt die namelijk niet. Haar uitspraken komen nu als een boemerang terug in haar gezicht.

Megan was te gast bij de mannen van Rumag, waar haar gevraagd werd hoeveel ze verdient met OnlyFans. Hoeveel precies, dat wilde Megan niet verklappen, maar wel dat het veel is en dat ze er zowaar geen belastingen op betaalt. Ze zei zelfs dat ze naar Dubai zou verhuizen, omdat ook haar broer daar woont.

Het lijkt alsof Megan nu pas de impact van haar woorden beseft, want in Play Café krabbelde ze al serieus terug. Ze zei: “Ik snap de commentaar van de mensen wel. Want nu denkt iedereen dat het gewoon oneerlijk is, dat ik geen belastingen betaal en zij wel. Maar zo is het niet. Het is niet dat ik belastingen ontwijk ofzo. Dat doe ik totaal niet.”

Temptation-Megan krabbelt al terug na heisa rond onthulling dat ze geen belastingen betaalt
Megan Desaever reageerde in Play Café

"Betalen en een boete"

In Play Café liet ook minister van financiën Vincent Van Peteghem zijn licht over de zaak schijnen. “Geen belastingen betalen is natuurlijk niet slim,” aldus Van Peteghem. “Maar als je dat opzettelijk niet doet, moet je wat je in het verleden nog niet betaald hebt terugbetalen. Dan moet je dat gaan overmaken naar de overheid, met daar bovenop ook nog eens een boete.” Wordt dus zeker nog vervolgd…

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties