Temptation-Megan uit haar bed gelicht vanwege belastingfraude: "Er loopt een gerechtelijk onderzoek" Actua
Temptation-Megan uit haar bed gelicht vanwege belastingfraude: "Er loopt een gerechtelijk onderzoek"
Actua

Temptation-Megan uit haar bed gelicht vanwege belastingfraude: "Er loopt een gerechtelijk onderzoek"

Het ‘belastingverhaal’ rond Megan Desaever (22) – aka Temptation Megan – kent een nieuwe wending, eentje die eigenlijk wel te verwachten was. Het Nederlandse Juice Channel meldt immers dat Megan deze ochtend uit haar bed werd gelicht vanwege belastingfraude. Het parket van West-Vlaanderen heeft dit ondertussen ook bevestigd aan de redactie van hln.be.

Het nieuws komt er nadat Tempation-Megan aan de gasten van Rumag doodleuk verklaarde geen belastingen te betalen op haar aanzienlijke OnlyFans-inkomsten. “Als je je belastingen correct aangeeft, is de helft weg. Dat vind ik gewoon oneerlijk,” vertelde Megan. Ze zei ook dat ze van plan was te verhuizen naar Dubai, waar haar broer woont.

Megan probeerde nog terug te krabbelen in Play Café
Megan probeerde nog terug te krabbelen in Play Café

"Terugbetalen en een boete"

Uiteraard kwam er veel reactie op de uitspraken en vooral ook verschillende OnlyFans-sterren reageerden onthutst. Maar ook minister van financiën Vincent Van Peteghem deed zijn zegje over de zaak: “Geen belastingen betalen is natuurlijk niet slim. Maar als je dat opzettelijk niet doet, moet je wat je in het verleden nog niet betaald hebt terugbetalen. Dan moet je dat gaan overmaken naar de overheid, met daar bovenop ook nog eens een boete.”

Megan op haar beurt voelde de bui al hangen en probeerde terug te krabbelen door te zeggen in Play Café dat ze de commentaren van de mensen wel snapte. “Nu denkt iedereen dat het gewoon oneerlijk is, dat ik geen belastingen betaal en zij wel. Maar zo is het niet. Het is niet dat ik belastingen ontwijk ofzo. Dat doe ik totaal niet,” klonk het. Maar daar denken de autoriteiten dus duidelijk anders over.

"Ben over alles eerlijk geweest"

Op nieuwsblad.be reageerde Megan zelf ook al op de huiszoeking. “Ze wilden weten wat ik precies verdiend heb met OnlyFans. Luister: ik weet dat ik bepaalde uitspraken heb gedaan, maar die waren achteraf wel een beetje overdreven. “Ik had wel een brief verwacht na mijn uitspraken. Dat men meteen een huiszoeking zou koppelen aan mijn dossier, dat had ik niet verwacht. Ze hebben mij meteen meegenomen naar Brugge om mij te verhoren en ik ben over alles eerlijk geweest.”

(Bron: hln.be en nieuwsblad.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties