Terreurdreiging zeker nog niet voorbij

De laatste ontwikkelingen in het terreur-dossier te Brussel...

Terwijl men in de luchthaven van Zaventem zonet nog een spijkerbom vond, is men in Schaarbeek bij huiszoekingen gebotst op een IS-vlag, chemische producten en een spijkerbom. De huiszoekingen gaan ook nog steeds voort op dit moment.

De terreurdreiging staat voor heel België op de hoogste fase, namelijk fase 4. Dit zal nog voor een hele tijd zo blijven. De komende uren en de komende dagen zal duidelijk worden wat we hebben meegemaakt en waar we zijn aan ontsnapt.

Intussen bieden wereldleiders hun diepste medeleven aan en steunen wereldsteden ons door bekende gebouwen in de Belgische driekleur te dompelen.

Indien er zich nieuwe, belangrijke ontwikkelingen vormen, zullen we jullie zeker op de hoogte brengen daarvan.

We hebben een hele dag geprobeerd om jullie op de hoogte te houden van ontwikkelingen in deze laffe terreurdaad. De meeste lezers waren tevreden over onze berichtgeving, anderen vonden dat we soms de kantjes er vanaf liepen, nog anderen voelden zich geschoffeerd. Maar met het hand op ons hart kunnen we enkel maar zeggen dat we nooit hebben willen provoceren of wat dan ook. We hebben geprobeerd objectief onze lezers te informeren, af en toe met een typische Clint-insteek. Maar nooit om te kwetsen of om de discussie uit te lokken.

Aan al onze lezers: hou het veilig en meldt de komende dagen bij de politie zeker zaken die jou overkomen als ‘verdacht’.

Het was een eer om jullie te mogen informeren gedurende deze, ook voor ons, bewogen dag. (AVP)

De voltallige Clint-redactie.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments