Ulla Werbrouck ziet echtgenoot en zoon in ravijn vallen

De 40-jarige man en zijn 11-jarige zoon die vrijdag een val van 70 meter in een Oostenrijks ravijn overleefden, zijn de man en zoon van Ulla Werbrouck. De voormalige judoka was erbij toen het ongeluk gebeurde, zo vertelt ze vandaag in Het Laatste Nieuws. “Ik zag hen de dieperik in vallen tegen bomen en over […]

De 40-jarige man en zijn 11-jarige zoon die vrijdag een val van 70 meter in een Oostenrijks ravijn overleefden, zijn de man en zoon van Ulla Werbrouck.
De voormalige judoka was erbij toen het ongeluk gebeurde, zo vertelt ze vandaag in Het Laatste Nieuws. “Ik zag hen de dieperik in vallen tegen bomen en over rotsen en dacht meteen: dit overleven ze niet”, vertelt Werbrouck in de krant.

“De angst en de paniek van dat moment zijn onbeschrijfelijk.” De vrouw kreeg snel na de val een geruststellend telefoontje van haar man vanuit het ravijn in Hintertux in Tirol. “Wonder boven wonder hebben ze enkel wat kneuzingen en kleine wonden”, aldus nog Werbrouck. Het gezin kon zaterdag naar huis vertrekken.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments