Uyttersprot wil haar 'torenpoepfilmpje' van het net Actua
Uyttersprot wil haar 'torenpoepfilmpje' van het net
Actua

Uyttersprot wil haar 'torenpoepfilmpje' van het net

Ilse Uyttersprot, burgemeester van Aalst maar vooral bekend als 'torenpoeper', is het beu dat dé befaamde video overal opduikt op het internet. U moet weten, Uyttersprot is begonnen aan haar verkiezingscampagne voor de gemeenteraadsverkiezingen in oktober en mevrouw de burgemeester vindt dat geen goede reclame.
De 'torenpoepvideo' bestaat eigenlijk al enkele jaren, maar is pas sinds dit jaar 'uitgebracht' op het internet. Iedereen heeft het filmpje ondertussen gezien. Allemaal goed en wel, maar nu is het tijd voor iets anders denkt mevrouw Uyttersprot. In een brief naar diverse websites waar het filmpje nog te bekijken valt, eist zij om het filmpje offline te halen.

"Intussen is de nieuwswaarde hiervan gedateerd en wensen we dat u het filmpje van uw website verwijderd (sic). Het filmpje bevat beelden waarvoor Ilse Uyttersprot nooit de toestemming gaf ze te publiceren en zijn een duidelijke inbreuk op de privacy", staat te lezen in de brief. Een knoert van een dt-fout en een extra, scheve redenering incluis.

Als mevrouw zo nodig in het openbaar van jetje wil geven met haar voormalig eega, moet ze het ons en de bevolking niet kwalijk nemen dat wij dit delen met de ganse wereld. Als extraatje daarom: het bewuste filmpje.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties