Verdachte opgepakt voor roofmoord op bejaarde vrouw

De Leuvense federale gerechtelijke politie heeft een verdachte opgepakt voor de roofmoord op de 86-jarige vrouw in Heverlee, afgelopen weekend. Het gaat om een meerderjarige man die momenteel verhoord wordt. Mogelijk wordt hij maandagavond nog voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Dat meldt het Leuvense parket. Voorlopig wenst het parket geen verdere details vrij te geven over […]

De Leuvense federale gerechtelijke politie heeft een verdachte opgepakt voor de roofmoord op de 86-jarige vrouw in Heverlee, afgelopen weekend. Het gaat om een meerderjarige man die momenteel verhoord wordt. Mogelijk wordt hij maandagavond nog voorgeleid bij de onderzoeksrechter. Dat meldt het Leuvense parket. Voorlopig wenst het parket geen verdere details vrij te geven over de identiteit van de verdachte of het verloop van het onderzoek.

Het levenloze lichaam van de 86-jarige vrouw werd zaterdagochtend aangetroffen in haar appartement in de Leeuwerikenstraat in Heverlee. De lokale politie van Leuven werd rond 10.30 uur gebeld door een vriendin van het slachtoffer die de vrouw had gevonden. Het parket stapte ter plaatse af met een onderzoeksrechter, het gerechtelijk labo en een wetsarts. Uit het eerste onderzoek bleek dat het lichaam sporen van geweld vertoonde en dat het appartement volledig was overhoop gehaald. Alle kasten en lades waren doorzocht. Het parket opende daarop een gerechtelijk onderzoek voor roofmoord.

Belga Archieffoto Belga

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments