Vlaamse hiphopper Niels (33) kroont zich tot 'Mister Tattoo Benelux': "Ooit weggestuurd op eerste werkdag" News
Vlaamse hiphopper Niels (33) kroont zich tot 'Mister Tattoo Benelux': "Ooit weggestuurd op eerste werkdag"
News

Vlaamse hiphopper Niels (33) kroont zich tot 'Mister Tattoo Benelux': "Ooit weggestuurd op eerste werkdag"

Niels Middernacht (33) uit Leeuwergem, een deelgemeente van Zottegem, veroverde de titel van ‘Mister Tattoo Benelux’. “Ik had al een aantal keer geprobeerd, maar had nog nooit de finale selectie gehaald,” zegt Niels aan nieuwsblad.be. “Ik wilde bewijzen dat naast fitness- en fotomodellen ook gewone mensen winnaars kunnen zijn.”

Niels liet zijn eerste tattoo, een kruis op zijn rug, zetten toen hij 18 was, maar ondertussen pronken er al ongeveer 70 inkttekeningen op zijn lichaam. Goed voor een prijskaartje van 15.000 euro. “Ik ga zo om de drie weken langs bij mijn vaste tatoeëerder om een nieuwe te laten zetten,” zegt Niels aan nieuwsblad.be. “De meeste tatoeëerders zijn vaak maanden of zelfs jaren op voorhand volgeboekt, maar ik ben natuurlijk een goede klant.”

Vlaamse hiphopper Niels (33) kroont zich tot 'Mister Tattoo Benelux': "Ooit weggestuurd op eerste werkdag"

Veel van zijn tattoos verwijzen naar hiphop, dé grote passie van Niels wiens artiestennaam ‘Midnight’ is. “Hiphop is het belangrijkste in mijn leven,” zegt hij. Maar Niels is ook een fervent supporter van Club Brugge. Zo heeft hij op zijn rechterbeen tattoos staan van onder andere Timmy Simons en François Sterchele. Helaas zorgen zijn vele tatoeages soms ook voor problemen, vooral professioneel dan. Op een keer werd Niels op zijn eerste werkdag weer naar huis gestuurd.

“Baas zei dat zijn klanten ouderwets waren”

“Ik werkte toen als schrijnwerker,” vertelt hij. “Ik trok ’s morgens mijn T-shirt uit. Toen mijn baas dat zag, stuurde hij mij zonder pardon naar huis. Hij zei dat zijn klanten nogal ouderwets waren.” Als hij nu solliciteert, maakt de nieuwe Mister Tattoo Benelux meteen duidelijk dat hij veel lichaamstekeningen heeft, om verrassingen te vermijden. De titel van Mister Tattoo Benelux levert Niels een reis naar Miami op, maar vooral ook veel ‘erkenning’. Daarnaast staat er ook nog een shoot met Miss Tattoo op het programma

(Bron: nieuwsblad.be)

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties