Vlaamse moslims blij: CD&V gaat de islamitische toer op (foto) News
Vlaamse moslims blij: CD&V gaat de islamitische toer op (foto)
News

Vlaamse moslims blij: CD&V gaat de islamitische toer op (foto)

De Christendemocraten, jawel!

'Eid Moebarak', zo postten ze in kamelen van letters op hun Facebook. Met in een heel wat fijner lettertype de Nederlandse vertaling: 'Fijn offerfeest.

Waarom ze dat doen? Religieuze diversiteit is volgens de meneren en mevrouwen van de CD&V een feit “En we sturen de respectieve gemeenschappen de beste wensen”, zo valt er te lezen. Daar zijn niet alle CD&V-volgers het mee eens. Onze-Lieve-Vrouw-Hemelvaart bijvoorbeeld, dat lieten de 'katholieken' stilletjes aan zich voorbij gaan, zo merkt menig volger op.

De boodschap schiet ook nog om andere redenen massaal in verkeerde keelgaten. “Waar is de tijd naartoe dat CD&V de stelling nog verdedigde dat enkel Nederlands de voertaal is in Vlaanderen?” vraagt iemand zich af.

“Christenen worden dagelijks afgeslacht door die... En cd&v gaat ze nog feliciteren. Terwijl elke moslim binnenin het heel fijn vindt dat ze christenen aan het uitroeien zijn, de prijs volgt voor al die historische fouten.”

Er zijn echter ook heel wat mensen die de boodschap van CD&V wél leuk vinden. Seba, Mo, Hafida en Massar bijvoorbeeld. (SL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties