Welkom in de Belgische klikcultuur: Buur belt politie omdat klasgenoten jongetje verwelkomen na strijd tegen kanker

Ongelofelijk

Sinds deze lockdown is je buurman verklikken blijkbaar het nieuwe normaal geworden. Nog even een rekening vereffenen met die vervelende buur omdat hij één persoon teveel heeft uitgenodigd gebeurt tegenwoordig immens vaak. In de laatste maanden zouden er tienduizenden boetes zijn uitgeschreven en dat was lang niet alleen wegens grote lockdown-feestjes.

Een welkom voor een kind van 8 jaar verwelkomen

Er gaat nu een nieuw verhaal de ronde waarbij een buurtbewoner de politie heeft gebeld omdat er 15 kinderen van de lagere school buiten in de kou stonden omdat ze een klasgenootje een warm welkom wilden geven nadat hij reeds een jaar tegen kanker vocht.

Het is de buurman van dit jongetje genaamd Vinz die zijn verhaal deed op Facebook. Hij vindt het duidelijk hallucinant dat iemand hiervoor de politie zou bellen en stelt zich hardop de vraag of dit nu echt het nieuwe normaal is?

Ik hoop dat je genoten hebt van je ware heldendaad om de politie te bellen toen een 15-tal klasgenootjes (8 a 9 jaar) onze buurjongen Vinz kwamen verwelkomen bij zijn thuiskomst na zijn strijd het afgelopen jaar tegen kanker.”

“Ik hoop dat je genoten hebt om de thuiskomst te verstoren van een dappere jongen die 1 jaar lang gevochten heeft tegen kanker, meer dan 10 chemokuren had , midden in coronatijd.”

“Ik hoop dat je vol trots vanavond fijn en met een gerust hart zal slapen, maar Als dit het nieuwe normaal is, pas ik daar met veel plezier voor.”

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Ikke
12 dagen geleden

met dank aan Stalin Vandenbroucke…