Zijn de ‘drie hitsige musketiers’ echt op deze simpele manier in de val gelokt?

Het feit dat deze beelden uitlekken, blijft frappant

Peter Van de Veire, Sean Dhondt en Stan Van Samang stonden de afgelopen twee weken in het oog van de storm toen er behoorlijk pikante naaktbeelden van hen waren uitgelekt. Alle drie konden niet meer op de beelden heen en reageerden uiteindelijk uitgebreid.

In deze statements werd voornamelijk gezegd dat ze zeer zijn aangedaan door het lekken van deze beelden en dat het een grote impact heeft op zichzelf hun familie. Dat willen we gerust geloven. Al lijken de heren zeker geen heiligen. Deze beelden waren immers absoluut niet bedoeld voor hun eigen vrouwen.

Hoe is dit kunnen gebeuren?

Over hoe deze beelden exact in omloop kwamen, zullen we wellicht nooit tot in detail weten. Meerdere betrouwbare bronnen lieten echter aan de bekende krant Het Nieuwsblad weten hoe de vork ongeveer in de steel zit.

Zo werd er eerst gezegd dat de drie bekende Vlamingen een WhatsApp-groepje hebben waarin ze ‘als grap’ deze beelden met elkaar deelden. Vooral omdat de mannen allemaal soortgelijke sokken droegen, werd aangenomen dat dit wel eens zou kunnen kloppen. Daar zou dus uiteindelijk helemaal niets van waar zijn.

‘Evelien’ lokte hen in de val

De mannen zouden uiteindelijk in de val gelokt zijn geweest door een zekere ‘Evelien’. Zij zou hen na heel wat uitgebreide boodschappen en sexting overtuigd hebben om de pikante foto’s en video’s door te sturen die uiteindelijk lustig gedeeld werden. De BV’s zelfs hadden dus geen flauw idee dat hun collega’s ook met deze ‘Evelien’ aan het chatten waren.

Het is overigens zelfs niet zeker of deze Evelien daadwerkelijk een vrouw is, het gaat hier mogelijk zelfs om een catfish. De BV’s zouden de dame in kwestie namelijk nooit ontmoet hebben. Wellicht ging het om een profiel op Instagram dat door iemand volledig anders beheerd werd. De bekende mannen zouden overigens niet gechanteerd zijn geweest.

Er wordt natuurlijk nu hardop de vraag gesteld hoe dit in godsnaam mogelijk is. Hoe erg dit hele gebeuren ook is voor zichzelf en hun families, het blijft behoorlijk frappant dat heren in hun functie en met hun bekendheid zo makkelijk werden aangezet om naaktbeelden door te sturen naar een persoon die ze nog nooit hadden ontmoet. Ongetwijfeld wetende dat deze beelden een carrière jammer genoeg kunnen verwoesten. Deze ‘Evelien’ zal dus ongetwijfeld héél overtuigend geweest zijn.

Bron: Nieuwsblad.be
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments