Clint TV: Luna en Lenthe Stevens zetten Spa op z'n kop tijdens Formule 1-weekend Clint.tv
Clint TV: Luna en Lenthe Stevens zetten Spa op z'n kop tijdens Formule 1-weekend
Clint.tv

Clint TV: Luna en Lenthe Stevens zetten Spa op z'n kop tijdens Formule 1-weekend

Vandaag staat raceday op de planning in Spa Francorchamps. Gisteren waren het de kwalificaties en op vrijdag begonnen officieel de festiviteiten al. Ook wij waren er aanwezig voor Clint TV met Lenthe en Luna, de fantastische Stevens zusjes. Prachtige wagens, geweldige supporters, een fenomenale locatie en twee schitterende hosts waar heel Spa zot van was. Wat heb je nog meer nodig?

De volledige reportage die we maakten in samenwerking met Napoleon Games vind je hieronder. Een echte must-see en de Stevens-zusjes maakten alvast duidelijk waarom Spa Francorchamps absoluut op de Formule 1-kalender moet blijven. Nog meer zien van Luna en Lenthe hun avonturen in Spa? Volg ons dan nog zeker op onze nieuwe Instagram-pagina.

Plaats een weddenschap op de Formule 1 of een andere sport in de nieuwe Napoleon app

Op Napoleon Sports & Casino was Max Verstappen gisteren de grote favoriet en hij maakte het ook nog waar. Volgende keer ook een bet doen op de Formule 1 in Spa of op een andere sport? Download hier de volledig nieuwe sports app voor IOS of Android.

7 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties