Wil je gratis de strafste reportages, exclusieve content en nog zoveel meer zien? Clint.tv
Wil je gratis de strafste reportages, exclusieve content en nog zoveel meer zien?
Clint.tv

Wil je gratis de strafste reportages, exclusieve content en nog zoveel meer zien?

De ‘merknaam’ Clint zit er natuurlijk al lang ingebakken bij jullie. Maar we zijn er zeker van dat ook ‘Clint TV’ bij sommigen al meer dan een belletje doet rinkelen. We hebben tegenwoordig zelfs een aparte Facebookpagina hiervoor. Niet in het minst door de verschillende leuke Clint TV-reportages die hier de afgelopen tijd de revue al passeerden. Denk maar aan de F1-wedstrijden, de NBA-finals of de Red Bull Zeepkistenrace. Ze werden allemaal al op veel applaus onthaald, waarvoor een dikke welgemeende merci!

Maar Clint TV is meer… Het wordt een gratis streamingplatform met exclusieve Vlaamse premium programma's, internationale content, smaakvolle reportages in binnen- en buitenland, prachtige dames en vooral heel veel no-nonsense content. Op de officiële lancering is het nog even wachten, maar de boeiende video content blijft komen.

Volg Clint TV op onze gloednieuwe Facebookpagina

Om Clint TV wat kracht bij te zetten en uiteraard extra te promoten, is er nu ook een aparte, extra Facebook-pagina van Clint TV. Die kun je hier vinden en natuurlijk volgen. Doen, zouden we zo zeggen! Op die manier blijft je altijd op de hoogte van het laatste nieuws rond Clint TV, de reportages, exclusieve content, de tofste artikels en nog zoveel meer.

En om jullie nog eens wat extra warm te maken voor Clint TV, vinden jullie hieronder onze laatste reportage voor de enkelingen die ze nog niet gezien hadden. Onze host Sasha ging de sfeer opsnuiven op het circuit van Spa-Francorchamps tijdens de Red Bull Zeepkistenrace. Echt de moeite waard, dus zeker kijken!

En euh... vergeet dus zeker ook niet om snel even de Clint TV Facebook-pagina te gaan volgen ;-)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties