LAATSTE KANS: win duotickets voor de avant-première in Kinepolis Antwerpen van de serie 'Clint Goes Vegas' Clint.tv
LAATSTE KANS: win duotickets voor de avant-première in Kinepolis Antwerpen van de serie 'Clint Goes Vegas'
Clint.tv

LAATSTE KANS: win duotickets voor de avant-première in Kinepolis Antwerpen van de serie 'Clint Goes Vegas'

We zijn de laatste maanden volop bezig met de uitrol van Clint TV en binnenkort lanceren we ook onze eigen gratis streaming website. We stellen jullie nu graag één van onze eerste premium series voor 'Clint Goes Vegas'. Gedurende 6 afleveringen volgen we Sasha die op ontdekking gaat in Sin City.

Ze gaat achter de schermen bij de glitter en glamour van de entertainment hoofdstad van de wereld, ontdekt de verborgen parels van Vegas, toont wat er nu allemaal echt te beleven valt en ontdekt zelfs wat er onder de straten van wereldberoemde Las Vegas Strip te zien is. Een avontuur dat je wil gezien hebben in één van de meest boeiende steden op deze planeet.

Win duotickets voor de exclusieve avant-première

Om de launch van dit nieuwe programma te vieren, rollen wij en Napoleon Games op dinsdag 27 september we de rode loper uit voor de avant-première van 'Clint Goes Vegas'. Ook jij en je vriend/vriendin/minnares/schoonmoeder kan er bij zijn. Zo geven wij 10 duotickets weg om om de eerste twee afleveringen te komen bewonderen in Kinepolis Antwerpen gevolgd door een boeiende Las Vegas night met surprise acts en nog veel meer. Geloof ons vrij: dit is een event dat je echt niet wil missen.

Het enige wat je moet doen om kans te maken om aanwezig te zijn op dit exclusieve event is een mail sturen naar event@clint.be met je naam en gegevens van jou en je gast voor woensdagavond 21 september.

Beantwoord daarnaast ook de de schiftingsvraag: Hoeveel mensen denk je dat er mee zullen doen met deze wedstrijd?

Verstuur je antwoorden dus voor 22 september naar event@clint.be en wie weet beleef jij binnenkort een onvergetelijke avond samen met ons op dinsdag 27 september.

LAATSTE KANS: win duotickets voor de avant-première in Kinepolis Antwerpen van de serie 'Clint Goes Vegas'
6 claps
5 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties