Baywatch-babe en Playboy-model Erika Eleniak werd 53... Laten we dat vieren met enkele leuke foto's! Babes
Baywatch-babe en Playboy-model Erika Eleniak werd 53... Laten we dat vieren met enkele leuke foto's!
Babes

Baywatch-babe en Playboy-model Erika Eleniak werd 53... Laten we dat vieren met enkele leuke foto's!

Begin jaren 90 (en ook nog daarna) verscheen de blonde bom Erika Eleniak in de natte dromen van vele jonge en oudere mannen. De Amerikaanse actrice, maar ook Playboy-model, werd vooral bekend door haar rol in Baywatch als Shauni McClain. Haar filmdebuut was trouwens een kleine rol in E.T.: The Extra-Terrestrial (1982). Later speelde ze onder andere in de films The Blob (1988), Under Siege (1992) en The Beverly Hillbillies (1993).

Eleniak had wel een, euh… bewogen liefdesleven. Ze was ooit verloofd met haar Baywatch co-ster Billy Warlock, met wie ze het ook in de serie al eens romantisch maakte. Maar dat huwelijk ging nooit door en ze trouwde daarentegen met bodybuilder Philip Goglia, van wie ze al scheidde na slechts zes maanden huwelijk. Eleniak kreeg toen een oogje op ene Roch Daigle, die op de set werkte van een film waarin ze meespeelde. Nadat ze vier jaar samen waren, besloten ze een ring rond elkaars vinger te schuiven, maar ook dat sprookje eindigde na twee jaar. De twee hebben wel samen een dochter, Indyana. Momenteel is Erika Eleniak single.

Clint TV kijktip: Amy op Heroes Comic Con

Single en 53, want zo oud (of jong) werd ze vandaag (29 september). En wij vinden dat een perfecte gelegenheid om nog eens wat oude plaatjes van haar vanonder het stof te halen, en natuurlijk ook iets recentere foto's. Wat meteen opvalt, is dat Eleniak ondertussen ook flink wat tattoos heeft laten zetten. Nu ja, dat had misschien destijds ook niet echt gestaan in combinatie met dat oranje badpakje.

Hieronder een selectie leuke foto's...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties