Britney Spears gaat weer poedelnaakt, maar fans maken zich zorgen: ‘Dit is vernederend’ (foto’s)

Britney heeft de smaak weer te pakken

Britney Spears lijkt de smaak weer te pakken hebben. Vorig jaar poseerde ze behoorlijk regelmatig poedelnaakt op Instagram en ze zorgde er dan nog voor met een tactisch bloemetje dat de tepelpolitie van Instagram niet langs kwam maar vorige week was ze er weer. Opnieuw poedelnaakt met de familiehond deze keer om zich te bedekken.

Maar kijk, Britney kreeg zoveel reactie op haar vorige naaktfoto dat ze nu maar blijft posten. Aan de meer dan 1 miljoen likes te zien, kunnen heel wat fans haar eva-kostuum wel smaken maar in de reacties zijn er toch heel wat mensen die zich ernstige zorgen om de popster maken.

‘Denk aan je reputatie, stop hiermee’

Zo vinden sommige fans het duidelijk een schande en anderen vragen zich hardop af of alles nog ok is met Britney in haar bovenkamer. “We houden van je, Britney, maar we zijn bezorgd”, “Denk aan je reputatie, stop hiermee. Dit is vernederend” en “Heb alstublieft een beetje respect voor jezelf en je kinderen” zijn maar enkele van de honderden kritische reacties.

Wij zijn geen psychologen dus gaan ook geen oordeel vellen, maar kunnen wel de foto’s delen zodat je zelf kan besluiten of alles nog ok is met de blonde 40-jarige: