Christina Aguilera 'mooiste vrouw ter wereld gedoopt' nadat ze setje sensuele foto's deelt Babes
Christina Aguilera 'mooiste vrouw ter wereld gedoopt' nadat ze setje sensuele foto's deelt
Babes

Christina Aguilera 'mooiste vrouw ter wereld gedoopt' nadat ze setje sensuele foto's deelt

Het was al even geleden dat we nog eens iets gezien of gehoord hebben van de Amerikaanse zangeres Christina Aguilera. Maar… we worden op onze wenken bediend, want ze deelde op Instagram een setje foto's dat veel reacties uitlokt.

Aguilera – ondertussen 42 – bekend van hits zoals ‘Genie in a Bottle’ en ‘Lady Marmelade’ - heeft op Instagram maar liefst 9,2 miljoen volgers en die gingen compleet door hun dak bij een recente post van hun idool. Aguilera poseerde op enkele sensuele foto's waarbij ze een bijzondere jurk droeg.

Clint TV-kijktip: De Limburgse Stephanie wordt Kitana

De reacties van haar fans gingen van ‘wondermooi’, over ‘wat een schoonheid’, tot ‘ik ben sprakeloos’. Enkelen doopten haar meteen ook de 'mooiste vrouw ter wereld'. Misschien wat overdreven en niet objectief, maar toch... (pijltje naar rechts voor alle foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties