Iemand interesse? Model Holy geraakt niet van straat: ‘Ik ben gewoon te knap voor Tinder’ (foto’s)

Luxeproblemen

Maak kennis de 28-jarige Amerikaanse Holy Treats. Een werkelijk bloedheet Instagram-model die door het posten van haar pikante foto’s al meer dan 1,6 miljoen volgers verzamelde. Ondanks dat ze zo immens populair is, had ze nog geen geluk in de liefde. Iets meer dan een jaar geleden ging ze ook viraal door haar uitspraken over Tinder.

Geen Tinder voor Holy

Holy besloot een jaar geleden om Tinder eens uit te proberen, maar dat was geen groot succes. “Ik besloot Tinder te installeren en in één keer voor een premium account te gaan. Ik zette er enkele foto’s op en toen ik later terug keek bleek ik geblokkeerd te zijn. Meerdere mannen hadden mij blijkbaar gerapporteerd omdat ze ervan overtuigd waren dat ik geen echt profiel was.”

De arme Holy zocht dus naar de liefde, maar kreeg enkel maar berichten van mannen die niet echt zo spannend waren: “Mannen stuurde wel naar mij, maar het waren voornamelijk berichten zoals ‘jij bent niet echt, bloedhete vrouwen zoals jij zitten niet op Tinder’, nadat ik dus ook geblokkeerd was moest ik de liefde op een andere manier vinden.”

En dat Holy ook op andere manieren de liefde zal vinden daarvan zijn we redelijk overtuigd als je naar haar foto’s kijkt. Tot nu toe is ze nog altijd single (of dat laat ze haar volgers toch denken). Dankzij haar Instagram-succes besloot ze om ook een OnlyFans-account te openen. Het hoeft niet te verbazen dat het geld via daar heel vlotjes binnenstroomt. Tinder heeft ze eigenlijk dus heus niet meer nodig:

Leave a Reply

Your email address will not be published.