Dit Instagram-model verdient miljoenen euro’s door constant de fantasie van mannen te prikkelen (foto’s)

Een lucratieve handel

Maak kennis met Francia James. Met zo’n 5,6 miljoen fans op Instagram mag je haar best behoorlijk succesvol noemen. In tegenstelling tot vele andere Insta-babes zoekt Francia wel steeds de grenzen op van het bekende platform.

Francia verdient geld als slijk

Het doel van haar filmpjes en foto’s is dan ook heel duidelijk. Niet enkel tonen dat ze sexy is, maar zoveel mogelijk mannen (of vrouwen) hun fantasie prikkelen waardoor ze meer willen en een kijkje willen nemen op haar OnlyFans-account. Daar worden ze getrakteerd op pikante en expliciete naaktbeelden tegen betaling. Een strategie die haar overigens geen windeieren legt.

Een betalend abonnement kost namelijk 9,99 dollar bij haar en ze heeft al 307.000 fans die haar maandelijks dat bedrag betalen. Ze is daarmee één van de succesvolste dames op OnlyFans en de miljoenen euro’s stromen dus binnen. Op haar account staan nu dan ook al honderden foto’s en filmpjes waar je Francia in volle glorie kan bewonderen.

Niets mis mee natuurlijk en heel wat mensen zullen ongetwijfeld stikjaloers zijn op haar succes. Zouden jullie ook overtuigd kunnen worden met onderstaande beelden om uiteindelijk dan te betalen voor de pikante content van Francia?

Dit bericht bekijken op Instagram

Describe this photo with one word👇

Een bericht gedeeld door Francia James (@francety) op

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments