Duikvideo van Hollandse schaatsbabe Jutta Leerdam in leuk badpak, sloopt Instagram Babes
Duikvideo van Hollandse schaatsbabe Jutta Leerdam in leuk badpak, sloopt Instagram
Babes

Duikvideo van Hollandse schaatsbabe Jutta Leerdam in leuk badpak, sloopt Instagram

Zo, die gaat snel… Wij waren nog maar net klaar met het bekijken van die heel interessante schaatsvideo van Jutta Leerdam, waar ze haar pakje openritste, en daar heb je de Nederlandse schaatsbabe weer. Moeilijk om je cool te bewaren onder deze omstandigheden!

Jutta is met vakantie, maar vooral wat ze tijdens die welverdiende rustdagen doet, spreekt tot de verbeelding. Ze deed namelijk aan ‘free diving’ en dat is heel vermakelijk om naar te kijken. Dat zullen haar 4,1 miljoen volgers op Instagram zeker beamen.

De likes en de views op het filmpje gaan loeihard en zijn bezig met Instagram te slopen. Snel hieronder dus nog even kijken voor de boel helemaal plat gaat. Zoals altijd hebben we ook nog wat extraatjes erbij gegooid. Enjoy!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

3 claps
3 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties