Een nieuwe superster is geboren: iedereen is stapelzot van de bloedmooie ‘dochter’ van Borat (foto’s)

Wij zijn al gigantische fan

Sinds afgelopen vrijdag is de gloednieuwe Borat-film te zien op Amazon Prime. Al tijdens de eerste dag van de release zorgde Borat: Subsequent Moviefilm voor heel wat ophef. Net zoals in het origineel neemt Sasha Baron Cohen iedereen in de maling en heeft met niemand medelijden. Het is echter vooral de 24-jarige actrice die de 15-jarige dochter van Borat speelt in de film waar nu heel veel over wordt gepraat.

Een bloedmooie, Bulgaarse superster die Hollywood zal veroveren

Maak kennis met Maria Bakalovao, geboren en getogen in Bulgarije. Ze was al jaren aan het proberen om een succesvolle actrice te worden, maar nu pas na haar vertolking van Tütar, de geflipte dochter van Borat, lijkt haar grote doorbraak een feit.

Niet alleen is ze subliem en hilarisch tijdens de film, maar haar prachtige verschijning maakt ook duidelijk indruk. In het begin van Borat: Subsequent Moviefilm is Maria nog een klein monstertje, maar na verloop van tijd verandert ze in een prachtige blondine zoals ze er ook in het echte leven uitziet.

Na een weekendje schoot haar aantal fans op Instagram van enkele duizenden volgers pijlsnel omhoog richting 135.000. Nog maar het tipje van de ijsberg volgens ons. Met haar acteerprestaties en foto’s zoals onderstaande heeft ze binnen enkele weken al minstens een miljoen fans, let maar op.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments