Ex-Miss België-eredame Leylah Alliet deelt impressionante bikini- en lingeriefoto’s

Nog altijd een beauty!

Doet Leylah Alliet (30) nog een belletje rinkelen? Leylah was eerste eredame tijdens de Miss België-verkiezing in 2015 en vertegenwoordigde ons land dat jaar ook op Miss World. Momenteel is ze aan de slag als zelfstandig verkoopster en doet ze ook nog modellenwerk. Maar vooral, ze straalt nog steeds zo hard als vroeger!

Dat Leylah nog steeds als model werkt, mag eigenlijk niet verbazen. We namen een kijkje op haar Instagram en waren zwaar onder de indruk. Wat een knappe vrouw! De foto’s die ze deelt met haar volgers – vaak ook op zonnige locaties – zijn werkelijk om van te smullen.

Wij waren vooral ondersteboven van de laatste foto die ze postte. Het is een kiekje van Leylah in Turkije gehuld in een sexy groene bikini. En dat haar fans er ook wild van zijn blijkt uit de comments. “Hete parel!” schrijft iemand. Of nog: “Bommetje beste.” En daarnaast vliegen de hartjes en vlammetjes in het rond! Geniet hieronder even mee…

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de leukste filmpjes en foto’s voor elke Clint-fan.