Ex-VT4 presentatrice Hanne Troonbeeckx toont in bikini dat 43 het nieuwe 33 is (foto’s)

Hanne ziet er nog altijd schitterend uit

Het is al enkele jaren wat stiller rondom Hanne Troonbeeckx. Vroeger was Hanne een zeer populair gezicht op zender VT4, maar tegenwoordig is ze voornamelijk Happiness & hooggevoeligheidscoach. Ze werkt daarnaast ook nog als host voor Njam TV en TV Limburg. De tijd dat Hanne ‘The Block’ presenteerde lijkt ver achter ons te liggen maar ze ziet er duidelijk nog steeds schitterend uit.

De prachtige blondine is momenteel 43 jaar maar ziet er minstens nog even goed uit als tien jaar geleden. Met een splinternieuwe bikini-foto toont ze aan haar bijna 60.000 volgers dat ze nog steeds tot het kransje van de mooiste Vlaamse presentatrices ooit behoort. Binnen een kleine maand stapt ze trouwens in het huwelijksbootje. Fantastisch nieuws voor Hanne, minder nieuws voor de heren die hoopte om ooit nog eens een kans te maken bij de Limburgse.

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de leukste filmpjes en foto’s voor elke Clint-fan. Daar zal ook onze grote aankondiging van deze week als eerste te zien zijn.