‘Explosieve’ Love Island-tweeling poseert in bikini’s die gekrompen zijn in de was (foto’s)

Double trouble!

De tweelingzusjes Eve en Jess Gale namen in 2020 deel aan Love Island in de UK. Ze werden destijds de ‘explosive twins’ genoemd. De voorspelling was dat ze voor een ‘shock’ in het programma zouden zorgen, maar dat draaide toch wat anders uit. Eve hield het maar zes dagen vol en Jess eindigde uiteindelijk als vierde. Maar nadien was hun broodje wel gebakken en samen gaan ze nu naar de twee miljoen volgers op Instagram.

Ze hebben dan misschien niet voor een shock op Love Island gezorgd, maar hun laatste foto die ze allebei op hun Instagram gedeeld hebben, zorgt wel voor een tsunami onder hun fans en bij uitbreiding het hele internet. De twee poseren tijdens een vakantie in Mexico in minuscule bikini’s. Ze lijken wel gekrompen in de was! Maar kom, ons hoor je zeker niet klagen. En jullie zullen dat zeker ook niet doen na het bekijken van de lekkere plaatjes hieronder…

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.