Flashback 2020: Filmpje waarbij ex-Miss België-kandidate haar handdoek liet vallen voor stoute buurman werd plots wereldhit

Ondertussen al bijna 11 miljoen kijkers

2020 is afgelopen en we worden geconfronteerd met lijstjes allerhande. Top 1000’en, het beste van…, jaaroverzichten, enzovoort. En weet je wat? Wij doen ook nog even gezellig mee. De komende week serveren we jullie elke dag een video of een verhaal die het afgelopen jaar hoge toppen scheerde op Clint, eentje waar iedereen wild van werd.

Ludiek Vlaams filmpje werd wereldhit

Het zou heel goed kunnen dat je onderstaande video ooit al hebt gezien. De sketch dateert immers van 2018. Voormalig Miss België kandidate Julie van den Eynde speelt hier de hoofdrol en is duidelijk ook de trekpleister van het filmpje.

Het YouTube-algoritme zorgde ervoor dat de video plots immens veel werd weergegeven in 2020 en na amper enkele week tijd werd deze plotseling meer dan 10 miljoen keer bekeken met kijkers over de hele wereld. Bij de filmclub die de video maakte, waren ze natuurlijk in hun nopjes.

Natuurlijk zijn jullie nu ook allemaal nieuwsgierig hoe het ondertussen is met hoofdactrice Julie van den Eynde. Heel goed blijkbaar, zo is ze onlangs mama geworden en ze ziet er ondertussen nog steeds fantastisch uit.

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Facebookgroep om nog meer mooie dames te bewonderen. Dat doe je hier.

Dit bericht bekijken op Instagram

Weekend vibes💕☀️

Een bericht gedeeld door Julie van den Eynde (@julievdey) op

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments