Girls & Tattoos: adembenemend tattoo-model Mara houdt wel van pikante plaatjes (foto's) Babes
Girls & Tattoos: adembenemend tattoo-model Mara houdt wel van pikante plaatjes (foto's)
Babes

Girls & Tattoos: adembenemend tattoo-model Mara houdt wel van pikante plaatjes (foto's)

Tatoeages zorgen soms nog wel eens voor de nodige controverse, vooral als mensen nagenoeg hun ganse lichaam ermee bedekken, maar ze geraken steeds meer en beter ingeburgerd. Het lijkt zelfs alsof we ooit een moment zullen bereiken waar ze eerder regel dan uitzondering zijn. Geen probleem voor ons, want wij vinden tattoos best wel cool! En we zijn vooral ook fan van mooie dames met hier en daar een ‘kunstwerkje’ op hun indrukwekkende lichaam.

Voortaan laten we jullie in de rubriek ‘Girls & Tattoos’ elke week twee keer nader kennismaken met een zogenaamde ‘tattoo-babe’, een knappe dame uit binnen- of buitenland die niet vies is van een streepje inkt op haar lichaam. Vandaag stellen we jullie graag voor aan Mara 'Inkperial' Fischer.

Bio

Naam: Mara Fischer (a.k.a. Mara Inkperial)

Leeftijd: ?

Nationaliteit: Duitsland

Beroep: tattoo-artieste en model

Sociale media: Instagram (789.000 volgers) - TikTok (536 volgers)

Girls & Tattoos: adembenemend tattoo-model Mara houdt wel van pikante plaatjes (foto's)

Story

Bij elk van onze tattoo-babes brengen we ook een bijzondere 'story' over haar. Iets speciaal waarmee ze in de media is gekomen, gewoon een leuk weetje over haar, bekende familieleden, enzovoort.

Mara staat erom bekend dat ze af en toe eens een ‘meltdown’ veroorzaakt op Instagram. Het model / tattoo-artieste trakteert haar vele volgers immers regelmatig op ‘pikante’ kiekjes. Lees: ze houdt wel van een vleugje bloot. Maar blijkbaar is ze toch een tijdje afwezig geweest van het platform, dat valt op te maken uit de commentaren van haar fans bij haar laatste foto’s.

Eén iemand schreef: “We hebben je gemist, schat! Je bent nog altijd even prachtig!” En bij een van de foto’s schreef Mara zelf: “Ken je mij nog?” Waarop een fan antwoordde: “Jou kunnen we nooit vergeten!”En nu ze weer terug is op Instagram, pakt Mara meteen uit met foto’s waarop ze half- of helemaal naakt te zien is. Natuurlijk met de nodige ‘censuur’.

Girls & Tattoos: adembenemend tattoo-model Mara houdt wel van pikante plaatjes (foto's)

Tatoeages

Mara heeft amper nog een plekje op haar lichaam waar geen tatoeages staat. Als tatoeëerder is ze gespecialiseerd in portretten, kalligrafie en geometrische ontwerpen. En het zijn vooral ook tattoos van die aard die ze zelf op haar adembenemende lichaam heeft staan, met hier en daar wat ‘fauna en flora’ ertussen.

Foto's

Uiteraard zitten jullie te wachten op de prachtige kiekjes van Mara en we gaan jullie dus niet langer in spanning laten. Hieronder een selectie foto's die werkelijk adembenemend zijn. En dan bedoelen we op alle vlakken!

Hieronder nog enkele andere dames die in de rubriek 'Girls & Tattoos' de revue passeerden:

Pandora Blue: Bekijk hier haar foto's

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties