Het EK anders bekeken, met de lekkerste foto's van Rafaella, de vrouw van Axel Witsel Babes
Het EK anders bekeken, met de lekkerste foto's van Rafaella, de vrouw van Axel Witsel
Babes

Het EK anders bekeken, met de lekkerste foto's van Rafaella, de vrouw van Axel Witsel

Het EK voetbal in Duitsland is volop aan de gang, maar helaas startte het met een valse noot voor onze Rode Duivels. Maar natuurlijk gaan ze zich herpakken tegen Roemenië, toch? Uiteraard zouden wij Clint niet zijn, mochten we het ook niet eens even over de vriendinnen / vrouwen van onze Duivels hebben, de zogenaamde WAG's. Sommigen onder jullie vinden dat misschien interessanter dan 22 mannen die 90 minuten lang achter een bal aanhollen.

We gaan speciaal voor jullie de komende dagen en weken mooiste WAG's verzamelen. Het is te zeggen, hun lekkerste en meest sexy plaatjes. WAG's, je weet wel de vriendinnen en echtgenotes van de heren topvoetballers. Natuurlijk gaan we alleen voor dames wiens wederhelft ook effectief te bewonderen is tijdens het WK.

Rafaella Szabo

In 2015 huwde Witsel met Rafaella, een Belgische met Roemeens-Hongaarse roots. Thuis in Madrid lopen drie kleine Witsels rond: dochters Maï-Li (9) en Evy (7), en zoontje Aydji (3). De geboorte van z’n tweede dochter miste Axel trouwens op het nippertje, omdat hij vanuit China moest overvliegen. Rafaella zoekt zelf ook graag wat spanning en sensatie op: in 2022 deed ze mee aan de Rallye des Gazelles, een rally in de Marokkaanse woestijn. Daarnaast is ze professioneel fotografe, die in haar studio in Luik vooral zwangerschaps-shoots aanbiedt.

Hieronder kun je enkele van de knapste foto's van Rafaella bekijken...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties