Hollands bommetje Vera zet haar vele 'troeven' nog eens dik in de schijnwerpers (foto's) Babes
Hollands bommetje Vera zet haar vele 'troeven' nog eens dik in de schijnwerpers (foto's)
Babes

Hollands bommetje Vera zet haar vele 'troeven' nog eens dik in de schijnwerpers (foto's)

Enige tijd geleden hebben we jullie al eens voorgesteld aan het Nederlandse OnlyFans-model Vera Dijkmans, die toch een bijzonder ‘verhaal’ heeft. Laat het ons zo zeggen: Vera heeft toch wel een beetje veel haar gram gehaald…

Op school was Vera blijkbaar niet echt beste vriendjes met één welbepaalde leraar. Die laatste zou haar zelfs meermaals gezegd hebben dat ze later in het leven niets zou bereiken. Maar kijk… Vera is vandaag de dag een succesvol model en verdient meer dan goed haar boterham. En nu het bijzondere aan dit verhaal… Op een dag kwam Vera een speciaal iemand tegen tussen haar fans: die leraar van vroeger! Straffer nog, hij zou haar verschillende keren 1.200 euro geboden hebben voor pikante lingeriefoto’s.

Nu we het toch over die kiekjes hebben, over naar de kern van de zaak... Vera deelde immers weer een paar foto's die haar Instagram in brand zetten. Namelijk kiekjes waarbij haar achtergevel en andere troeven in de spotlights worden gezet. Of zoals een fan het zei: "Bel de brandweer!" (pijltje naar rechts voor alle foto's)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties