We praten altijd over Amy Sonck maar Virginie, de vrouw van Wesley Sonck, mag er ook zijn (foto's) Babes
We praten altijd over Amy Sonck maar Virginie, de vrouw van Wesley Sonck, mag er ook zijn (foto's)
Babes

We praten altijd over Amy Sonck maar Virginie, de vrouw van Wesley Sonck, mag er ook zijn (foto's)

Wesley Sonck mag zich de laatste jaren niet meer enkel profvoetballer noemen, maar ook een fulltime BV. De sympathieke Wesley was eerder dit jaar weer te bewonderen in De Container Cup als commentator te zien en is altijd present als analist.

Wanneer we over Wesley Sonck praten dan komt vaak ook zijn bloedmooie 22-jarige dochter Amy Sonck aan bod. Een tijdje geleden toonden we nog enkele prachtige foto's van dochterlief. Wat velen echter niet weten, is dat zijn wederhelft Virginie Van Mol er ook absoluut mag zijn. Het koppel is ondertussen al vier jaar samen en zijn nog steeds dolgelukkig naar eigen zeggen.

De 46-jarige Virginie vult haar dagen als accountmanager en is daarnaast ook nog huid- en dieetcoach. Met een job zoals dat leeft Virginie dan ook ontzettend gezond en heeft ze nog steeds een lichaam waar heel wat vrouwen die 20 jaar jonger zijn ongetwijfeld stikjaloers op zijn. Ja, Wesley mag absoluut niet klagen.

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties