Is vrouwenverslinder en eeuwige Playboy Dan Bilzerian (41) stiekem getrouwd met deze 23-jarige bom? (foto's) Babes
Is vrouwenverslinder en eeuwige Playboy Dan Bilzerian (41) stiekem getrouwd met deze 23-jarige bom? (foto's)
Babes

Is vrouwenverslinder en eeuwige Playboy Dan Bilzerian (41) stiekem getrouwd met deze 23-jarige bom? (foto's)

De naam Dan Bilzerian zal ongetwijfeld wel een belletje doen rinkelen. Zo noemt hij zichzelf wel eens de Hugh Hefner van dit decennium. Hij is beroemd geworden door zijn unieke levensstijl die bestaat uit vrouwen, geld, auto’s, wapens, gokken en nog meer vrouwen. Een rondleiding in zijn waanzinnige, voormalige mansion kan je hier trouwens herbekijken.

In een interview een tijdje geleden, vertelde de 41-jarige Bilzerian hoe absurd vaak hij seks heeft per week en naar eigen zeggen is dat constant met andere vrouwen. Dat hij ooit een vaste vriendin zou hebben, lijkt dan ook al niet realistisch gezien zijn levensstijl, maar dat hij ook daadwerkelijk zou trouwen klinkt al helemaal ongeloofwaardig.

Is Bilzerian stiekem getrouwd met deze 23-jarige blondine?

Maar kijk, iedereen praat nu toch over de nieuwste foto op Bilzerian zijn Instagram dat hij vorige week heeft gepost. Zo plaatste hij een foto waarin hij naar het altaar lijkt te wandelen met de cryptische uitleg, "I finally did it."

Is eeuwige playboy en professionele vrouwenzot Bilzerian nu echt getrouwd? Op zijn Instagram-account reageerden tienduizenden mensen dat ze er niets van geloven, maar andere bronnen beweren dan weer dat hij daadwerkelijk echt in het huwelijksbootje is gestapt.

Dat zou zijn met een zekere Haily Grice, dit Amerikaanse Instagram-model is zo'n 18 jaar jonger dan Bilzerian en zou vooral haar kost heel goed verdienen met pikante foto's en filmpjes op OnlyFans. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Hailey een bloedmooie parel is die menig man (en vrouw) hun mond laat openvallen.

Wij zouden dan weer niet verbaasd zijn indien het om eigenlijk een marketingstunt gaan, maar moest Bilzerian dus echt getrouwd zijn met Hailey mag hij alvast niet klagen. Onderstaande foto's lijken ons in ieder geval boekdelen te spreken moest hij zich echt (tijdelijk) gebonden hebben:

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de knapste dames op deze planeet en het leukste van het internet.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties