Jamie-Lee Six toont perfect bikini-lijf in Turkije en iedereen is weer razend enthousiast (foto’s)

Jamie-Lee wordt weer overstroomd met complimenten

Bij het iets oudere publiek is Jamie Lee-Six nog geen grote klinkende naam (al bracht haar deelname aan De Verraders daar wel al wat in verandering in), maar vooral bij de jonge Vlamingen is de 23-jarige brunette werkelijk immens populair. Zo is ze via filmpjes van TagMag heel geliefd en bekend geworden zowel als presentatrice en actrice. Ze heeft ondertussen ook al 264.000 volgers op Instagram. Een behoorlijk stevig aantal waar menig BV stikjaloers op is.

Afgelopen dagen zat Jamie-Lee te genieten van de Turkse zon in Antalya. Deze badstad staat naast zon natuurlijk ook garant voor veel zee en strand en dat was voor Jamie-Lee dus perfect om nog eens haar perfecte bikinilijf te tonen. Het mag in ieder geval wel gezegd worden dat haar bikini-lichaam behoorlijk indrukwekkend is. Tienduizenden likes en honderden complimenten stromen dan ook binnen op haar Instagram.

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de leukste filmpjes en foto’s voor elke Clint-fan. Daar zal ook onze grote aankondiging van deze week als eerste te zien zijn.