Julie Vermeire ziet er prachtig uit en wuift de zomer uit in waanzinnige bikini (foto's) Babes
Julie Vermeire ziet er prachtig uit en wuift de zomer uit in waanzinnige bikini (foto's)
Babes

Julie Vermeire ziet er prachtig uit en wuift de zomer uit in waanzinnige bikini (foto's)

Julie Vermeire werd in de eerste plaats natuurlijk bekend als dochter van komiek en acteur Jacques Vermeire, maar sinds ze enkele jaren geleden ‘Dancing with the Stars’ heeft gewonnen, is ze volop bezig met haar eigen media-carrière. Zo zie je ze meer dan geregeld in Play4-programma’s opduiken of zelfs op de radio. En ze maakt natuurlijk ook geweldige TikTok-filmpjes met papa Jacques.

Op Instagram heeft Julie 253.000 volgers. Een gigantisch aantal waar menig BV of model stikjaloers op is. Ze trakteert die volgers regelmatig op leuke plaatjes. En dat deed ze ook nu weer...

Julie geniet nog een beetje van de (na)zomer in het zuiden van Frankrijk. En natuurlijk hoort daar een sexy badpak en bikini bij! Het is weeral een ware streling voor het oog. Hieronder serveren we jullie die heerlijke kiekjes, samen met nog wat leuke extra's. Enjoy!

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties