Ken je haar nog van ‘Striptease’? Demi Moore is 58, maar ziet er nog altijd geweldig uit in bikini

Ze ziet er nog steeds fantastisch uit

Toen de meeste onder ons nog jonge pubers of jonge volwassenen waren, liet Demi Moore menig man zijn hartje een stuk sneller slaan. Ze werd wereldberoemd door de film Ghost en GI Jane, maar ze werd pas echt een superster in Hollywood door haar rol in de film Striptease.

Misschien objectief gezien geen schitterende film, maar haar legendarische stripscènes in deze film spookten toen heel wat nachtjes door het hoofd van menig jongeman. Dat Demi wist hoe je moest dansen en strippen, is een gigantisch understatement.

Demi zelf was dan ook de grootste reden waarom de film zo populair was. Toen was Demi nog een jonge dertiger en ondertussen gaat ze richting de 60 jaar alweer. Al zou je haar dat absoluut niet aangeven

Ze heeft dan al wel wat jaartjes op de teller, maar dat wil niet zeggen dat ze er niet meer fantastisch uitziet. Zo poseert ze af en toe op Instagram in bikini en we kunnen enkel maar hopen dat we op haar leeftijd er ook nog altijd zo waanzinnig uitzien (en ze ziet er nu eigenlijk al beter uit).

Hieronder nog eens één van haar legendarische scènes uit ‘Striptease’. De gehele film (inclusief de momenten waar Demi volledig naakt gaat) kan je nog altijd hier kopen voor een scherp prijsje.

Foto’s van de 58-jarige Demi momenteel en we kunnen toch wel concluderen: wat een vrouw is de Amerikaanse nog altijd!

Leave a Reply

Your email address will not be published.