Laura uit Blind Getrouwd wil pintjes en Duveltjes drinken en deelt bikini-foto’s om dat duidelijk te maken

Laura heeft er zin in

Wanneer je ons vraagt wie de populairste babes zijn op Clint dan zullen we niet antwoorden met een supermodel die 10 miljoen volgers heeft, maar niemand minder dan Laura Lieckens uit Blind Getrouwd is één van de dames die steeds het meeste wordt bekeken (al is het wel razend spannend altijd tussen haar, Amy Sonck en Lotte Vanwezemael).

Laura zelf is nooit verlegen om af en toe een bikini-foto te delen en ook vandaag en enkele dagen geleden deed ze dat weer. Laura die groot liefhebber is van een goede pint en Duveltje telt al flink af naar zaterdag: “My mood komende zaterdag 8 mei komt eraan jongens en ja ik ben daar blij mee. Met alle miserie die het leven met zich kan meebrengen, moet je soms durven door een roze bril kijken. En geloof me, ik kan het weten. Dus laten we allemaal voorzichtig positief zijn. Laat liefde overheersen.”

Of Laura ook op de terrasjes in bikini te bewonderen zal zijn, is dan weer niet duidelijk. Aangezien het zaterdag maar 15 graden wordt, durven we dat te betwijfelen. Zondag daarentegen wordt het op sommige plekken wel 25 graden.

1 Comment
oud
nieuw votes
Inline Feedbacks
View all comments
Plakje
1 maand geleden

ze is precies meer samengeplakt met vanalles