Lotte Vanwezemael maakt iedereen weer wild met geweldige bikinifoto: "Wat een sexy babe!" Babes
Lotte Vanwezemael maakt iedereen weer wild met geweldige bikinifoto: "Wat een sexy babe!"
Babes

Lotte Vanwezemael maakt iedereen weer wild met geweldige bikinifoto: "Wat een sexy babe!"

De ster van Lotte Vanwezemael schittert momenteel in volle glorie aan de Vlaamse sterrenhemel. Ze is vandaag de dag één van de populairste, vrouwelijke BV’s. Op Instagram heeft ze momenteel 194.000 volgers en wij gokken alvast dat ze de kaap van 250.000 fans heel snel zal halen.

En als ze kiekjes blijft posten zoals het laatste dat ze deelde op Instagram, dan gaat haar schare fans alleen nog maar groter en groter worden. Lotte geniet aan het zwembad op Ibiza in een prachtige bikini, en dat maakte de tongen weer los. "Net een model!" schrijft iemand. Of: "Wat een sexy babe!" Nog iemands anders zegt: "Hot, hot, hot!!!" En inderdaad, we krijgen het er serieus heet van!

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties