Mega-populaire gymnaste Olivia 'Livvy' Dunne start website met exclusieve content (foto's) Babes
Mega-populaire gymnaste Olivia 'Livvy' Dunne start website met exclusieve content (foto's)
Babes

Mega-populaire gymnaste Olivia 'Livvy' Dunne start website met exclusieve content (foto's)

Gymnaste én miljonair Olivia 'Livvy' Dunne heeft aangekondigd dat ze een exclusieve site heeft gelanceerd. De 21-jarige laat de harten van velen sneller kloppen op sociale media en verrast haar fans vaak op Instagram met heerlijke kiekjes. Nu heeft ze een exclusieve site gelanceerd, waarbij premium lidmaatschap haar fans 300 euro kost.

De blonde bom schokte haar fans met het nieuws op Instagram, waar ze twee selfies plaatste die haar natuurlijke schoonheid tonen, met het bijschrift: "Het wachten is voorbij... link in bio naar mijn Passes-account voor meer van mij en behind the scenes van mijn leven!" Fans waren dolblij met de aankondiging en overdonderden haar met reacties om het goede nieuws te vieren.

Creativiteit en expertise

"Ik ben zo enthousiast, dat is zo goed!" zei iemand. Een tweede voegde eraan toe: "Olivia, wat kan ik zeggen? Je hebt ons weer gezegend!" De aankondiging komt nadat Livvy een miljoenencontract tekende voor naam-, beeld- en gelijkenisrechten met Passes. Na de deal zei ze via Forbes: "Passes stelt me in staat om mijn creativiteit en expertise te gelde te maken op manieren die voorheen niet beschikbaar waren voor universiteitsatleten."

"Ben enthousiast om met hen samen te werken"

“Daarom ben ik zo enthousiast om met hen samen te werken. Door exclusieve content en ervaringen aan te bieden, kan ik mijn passie voor gymnastiek als universiteitsatleet en contentcreatie omzetten in een duurzame carrière en diepere verbindingen opbouwen met mijn fans en supporters. Ik hou er ook van hoe gebruiksvriendelijk Passes is. Het is intuïtief en gemakkelijk te navigeren, waardoor het simpel is voor makers om hun accounts op te zetten, content te creëren en met hun publiek te communiceren zonder technische obstakels."

Als dat niet mooi gezegd is! Hieronder nog wat leuk beeldmateriaal van Livvy:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties