Om dit artikel volledig gratis verder te lezen, moet je enkel onze gloednieuwe Facebook pagina volgen. 😉
Op deze pagina vind je de mooiste dames, het grappigste en opvallendste nieuws en boeiende Clint TV video content dat je echt niet wil missen.
Mia Khalifa doet Instagram bijna ontploffen met kiekjes in een bikini die de lading amper dekt (foto's) Babes
Mia Khalifa doet Instagram bijna ontploffen met kiekjes in een bikini die de lading amper dekt (foto's)
Babes

Mia Khalifa doet Instagram bijna ontploffen met kiekjes in een bikini die de lading amper dekt (foto's)

Mia Khalifa, ondertussen bijna 30, kennen we natuurlijk allemaal als ex-pornoster. Haar carrière in die sector destijds was van zeer korte duur, maar ze liet er wel serieus haar sporen achter. Nadien bleef ze nog op allerlei manieren voor wat controverse zorgen en bleef ze meer dan actief op de social media.

Op Instagram heeft Mia Khalifa bijna 28 miljoen volgers en die trakteert ze nog altijd regelmatig op leuke plaatjes, pikante filmpjes en controversiële berichten. Ons hoor je daar zeker niet over klagen!

In een laatste post deelde ze enkele foto's in een bikini die, euhm... de lading amper dekt. Het moet niet gezegd dat haar Instagram bijna ontplofte. Dus je bent gewaarschuwd. Deze kiekjes bekijk je op eigen risico! (klik op het pijltje naar rechts voor meer foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

19 claps
11 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties