Naaktfoto’s van voetbaldochter van beroemde keeper gaan opnieuw de wereld rond (foto’s)

Trots op haar papa

Ooit al gehoord van de Columbiaan René Higuita? Misschien niet, maar de beelden waarbij deze keeper op ongelofelijke wijze een bal uit zijn goal hield in 1995 heb je sowieso al wel gezien. Hij haalde uiteindelijk 69 caps voor de nationale ploeg van Colombia en werd daar ‘El Loco’ genoemd door zijn vaak bizarre, maar entertainende tussenkomsten.

René heeft ook een prachtige dochter genaamd Pamela Higuita. Een dame die overigens gigantische fan is van haar vader. Als eerbetoon aan haar papa besloot ze om volledig uit de kleren te gaan, natuurlijk wel met een tactische bal en handschoenen op de juiste plek.

De foto’s werden al een hele tijd geleden gemaakt, maar gaan nu pas plots echt de wereld rond. Pamela zette ook de volgende woorden bij haar sexy plaatjes: “Mag elke dag een reden zijn om te vieren met zo’n fantastisch persoon in ons leven. Ik hou van je, papa.” Papa Higuita zal ongetwijfeld apetrots zijn op zijn bloedmooie dochter.

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Facebookgroep om nog meer mooie dames te bewonderen. Dat doe je hier.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pamela Higuita (@pamehiguita)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pamela Higuita (@pamehiguita)

Bron: Zita.be
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments