Nederlandse knapperd Delfine Stal pakt uit met snikheet bikinifilmpje: "Oh, die meloentjes!" Babes
Nederlandse knapperd Delfine Stal pakt uit met snikheet bikinifilmpje: "Oh, die meloentjes!"
Babes

Nederlandse knapperd Delfine Stal pakt uit met snikheet bikinifilmpje: "Oh, die meloentjes!"

Zoals jullie weten, trekken we al eens de grens met onze noorderburen over om te checken wat er daar reilt en zeilt op het vlak van vrouwelijk schoon. En zo kwamen we enige tijd geleden uit bij de wondermooie Delfine Stal. Uiteraard zijn we haar op de voet blijven volgen!

Deze knappe blondine woont tegenwoordig in Los Angeles en timmert daar goed aan de weg naar boven. Ze groeide op in het zonnige Spanje, kwam terug naar Nederland en is inmiddels weer vertrokken naar het warme LA. Een stukje voor de liefde, een stukje voor een modellencarrière. Op Instagram heeft Delfine 170.000 volgers en op TikTok doet ze nog beter met meer dan 200.000 fans.

Het Insta-account van Delfine is in ieder geval een verrijking voor jouw tijdlijn. Recent deelde ze een bikinifilmpje waarin ze haar fans vraagt wat hun favoriete fruit is. Een van haar fans had een duidelijke voorkeur: "Geef mij maar die twee meloentjes!"

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties