Sekssymbool Sabrina (54) van megahit ‘Boys Boys Boys’ is nog steeds een waanzinnig hete bom (foto's) Babes
Sekssymbool Sabrina (54) van megahit ‘Boys Boys Boys’ is nog steeds een waanzinnig hete bom (foto's)
Babes

Sekssymbool Sabrina (54) van megahit ‘Boys Boys Boys’ is nog steeds een waanzinnig hete bom (foto's)

De wat oudere medeburgers zullen haar vast en zeker nog wel kennen als hét sekssymbool van 1987: de Italiaanse Sabrina Salerno. Een paar decennia later blijkt Sabrina nog steeds een waanzinnig lekker ding te zijn. Oh boy!

Sabrina werd bekend met haar hit ‘Boys Boys Boys’, en dan vooral ook door de geweldige clip die erbij hoorde. Sabrina danste met wat andere mensen aan een zwembad en haar topje werkte soms niet helemaal mee. De clip kan je hier wat verderop bekijken. Helaas was het een one-hit-wonder, dat Sabrina evenwel geen windeieren gelegd heeft. De 1,5 miljoen verkochte exemplaren zullen wel wat centjes opgeleverd hebben.

De 54-jarige Sabrina Salerno weet vandaag nog steeds de hoofden van talloze mannen op hol te brengen en een blik op haar Instagram – met maar liefst 1,2 miljoen volgers – leert je meteen waarom dat zo is. Geniet maar even mee…

Liefhebbers van onze babes raden we ook aan om lid te worden van onze gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames te bewonderen en als eerste onze grote aankondiging te ontdekken. Dat doe je hier.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties