Sarah Puttemans, het lief van Viktor Verhulst, laat zich nog eens van haar meest sexy kant zien (foto’s)

Viktor mag echt niet klagen

Enkele maanden geleden vertelden we dat de 26-jarige Viktor Verhulst van straat is. Zijn nieuw lief is een zekere Sarah Puttemans, een knappe brunette van 21 jaar. De bloedmooie babe komt uit Leuven en was op Instagram al behoorlijk geliefd met maar liefst 83.500 volgers. Sinds het nieuws dat ze samen is, heeft ze ondertussen al zo’n 30.000 fans extra.

De mensen die zeggen dat Sarah enkel voor Viktor heeft gekozen wegens het indrukwekkende imperium van de Verhulstjes hebben het ongetwijfeld niet bij het rechte eind. Zo is Sarah zelf de dochter van Yves Puttemans, eigenaar van projectontwikkelaar Dyls en zou hij naar verluidt een vermogen van 79 miljoen euro hebben. Hij staat daardoor zelfs in de lijst van 200 rijkste Belgen.

Daarnaast verdient Sarah zelf ook een aardige cent als influencer. Zo is ze één van de gezichten van het lingeriemerk Intimissimi en werkte ze ook reeds samen met andere grote merken zoals Coca Cola, Dior en Chanel. Onlangs postte de brunette weer heel wat leuke plaatjes en het is duidelijk dat Viktor niet mag klagen:

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments