Schatrijke ex-voorzitter (81) Braziliaanse voetbalbond scoort 50 jaar jongere vriendin (foto's) Babes
Schatrijke ex-voorzitter (81) Braziliaanse voetbalbond scoort 50 jaar jongere vriendin (foto's)
Babes

Schatrijke ex-voorzitter (81) Braziliaanse voetbalbond scoort 50 jaar jongere vriendin (foto's)

De 81-jarige Marco del Nero is volop aan het genieten van zijn oude dag. Bij ons niet bepaald een bekende, maar in Brazilië kennen ze hem allemaal. Hij was vroeger namelijk nog voorzitter van de voetbalbond, een beetje de Braziliaanse François De Keersmaecker dus eigenlijk.

Leeftijdsverschil van 50 jaar

In 2017 werd Marco levenslang geschorst door de FIFA vanwege een groot internationaal schandaal. Frustrerend voor hem, maar hij heeft wel aan zijn carrière een hele mooie cent overgehouden. Volgens sommige mensen is hij dankzij die centen al een tijdje samen met de 50 jaar jongere Clariane Caxito. Niets van aan volgens het koppel want het is echte liefde zeggen ze.

Het kan natuurlijk dat Marco een sprankelende persoonlijkheid heeft en een fantastisch gevoel voor humor of misschien vindt Clariane oudere mannen gewoon verdomd sexy. Wie zijn wij om er een oordeel over te vellen natuurlijk. Blijkbaar zijn ze al een tweetal jaar een gelukkig koppel.

Wat we wel kunnen zeggen is dat Marco best wel met zijn gat in de boter is gevallen met de 31-jarige Clariane. Zo ziet ze er niet alleen leuk uit, maar ze is ook een behoorlijk bezige bij. Zo is ze model, actrice, presentatrice, influencer, zakenvrouw en zelfs zangeres. Ze heeft dus altijd wel iets om te vertellen aan haar lieftallige Marco als ze thuiskomt. Dat Marco op zijn oude dag nog constant naar een aantrekkelijke vrouw mag kijken, bewijzen deze foto's dan weer:

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de leukste filmpjes en foto’s voor elke Clint-fan.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties