Sportief & Sexy - Alpineskiester Anna Veith doet de sneeuw onder haar voeten smelten (foto's) Babes
Sportief & Sexy - Alpineskiester Anna Veith doet de sneeuw onder haar voeten smelten (foto's)
Babes

Sportief & Sexy - Alpineskiester Anna Veith doet de sneeuw onder haar voeten smelten (foto's)

Sportief en sexy kunnen best wel hand in hand gaan. Knappe dames die ook nog eens top zijn in hun sport. Er bestaan daar genoeg levende bewijzen van. En voortaan gaan wij wekelijks op zoek naar die levende bewijzen. We stellen jullie telkens een dame voor die schittert op en naast het sportterrein. Vandaag onder de schijnwerpers: Anna Veith, een Oostenrijkse voormalige alpineskiester.

De 33-jarige Anna Veith (meisjesnaam Fenninger)) heeft wel een en ander op haar palmares staan. Ze kan een Olympische gouden medaille en een aantal World en European Cups tot haar meest prestigieuze prestaties rekenen. Doorheen haar carrière was de reuzenslalom een van haar favoriete onderdelen.

In 2016 trouwde ze met snowboarder Manuel Veith en ze nam toen ook zijn achternaam over. Ze stond ook onder de naam Veith op de FIS-lijsten tijdens het laatste deel van haar carrière. In 2020 hing ze dan definitief de skilatten aan de haak. Samen met haar man is ze vandaag de dag onder andere eigenaar van ‘Veith Sport’, een winkel waar je terecht kan voor alles wat met skiën te maken heeft.

Naast een geweldige skiester is Anna vooral ook een heel knappe dame. Wij namen eens een kijkje op haar Instagram en waren danig onder de indruk!

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties