Sportief & Sexy: Ana Maria is één van de knapste profvoetbalsters op deze planeet (foto's) Babes
Sportief & Sexy: Ana Maria is één van de knapste profvoetbalsters op deze planeet (foto's)
Babes

Sportief & Sexy: Ana Maria is één van de knapste profvoetbalsters op deze planeet (foto's)

Sportief en sexy kunnen best wel hand in hand gaan. Knappe dames die ook nog eens top zijn in hun sport. Er bestaan daar genoeg levende bewijzen van. En voortaan gaan wij twee keer per week op zoek naar die levende bewijzen. We stellen jullie telkens een dame voor die schittert op en naast het sportterrein. Vandaag de knappe voetbalster Ana Maria Marković.

Bio 

Naam: Ana Maria Marković

Leeftijd: 22

Nationaliteit: Kroatië

Lengte: 1m73

Gewicht: ?

Sport: Voetbal

Club: Grasshopper Zürich

Sociale media: Instagram (969.000 volgers) - TikTok (89.000 volgers)

Sportief & Sexy: Ana Maria is één van de knapste profvoetbalsters op deze planeet (foto's)

Story

Bij elke atlete hoort natuurlijk een 'verhaal'. Wie is ze, wat heeft ze allemaal al meegemaakt, vallen er interessante details te rapen over haar, enzovoort. Dat lees je hier...

Ana Maria wordt (terecht) bestempeld als een van de meest sexy voetbalsters van deze planeet. Maar zelf loopt ze daar niet zo hoog mee op, gaf ze onlangs toe in een interview. Ze wil dat mensen een volledig beeld krijgen van hoe ze is als speelster en als persoon, in plaats van haar alleen maar ‘oppervlakkig’ te bekijken. Markovic woont al sinds haar jeugd in Zwitserland, maar speelt voor de Kroatische nationale ploeg en verafgoodt Luka Modric, hoewel haar favoriete speler Cristiano Ronaldo is omdat ze zijn discipline bewondert.

Sportief & Sexy: Ana Maria is één van de knapste profvoetbalsters op deze planeet (foto's)

In een interview met 20min zei ze: "Modric is absoluut een groot rolmodel voor mij. Hij is een wereldvoetballer en vertegenwoordigt Kroatië. Er zijn veel goede spelers bij de vrouwen, zoals Ramona Bachmann, maar mijn absolute favoriete speler is Cristiano Ronaldo omdat hij gewoon zo gedisciplineerd is. Ik denk dat het super belangrijk is dat je alles geeft in de sport en een goede mentaliteit hebt zoals hij."

Hoewel Ana Maria sommige opmerkingen over haar schoonheid leuk vindt, antwoordde Markovic op de vraag of ze liever model zou zijn of voor Chelsea zou tekenen: "Zeker het contract met Chelsea natuurlijk! Ik vond de artikelen waarin ik de mooiste voetbalster werd genoemd leuk, omdat het me blij maakt om te horen dat mensen me knap vinden. Maar toen verschenen er krantenartikelen waarin ik werd beschreven als de meest sexy voetbalster. Dat vond ik niet leuk.”

Foto's

Uiteraard zitten jullie te wachten op de prachtige kiekjes van Alica en we gaan jullie dus niet langer in spanning laten. Hieronder een selectie foto's die werkelijk adembenemend zijn. En dan bedoelen we op alle vlakken!

Hieronder nog enkele sportieve en mooie dames die in deze rubriek de revue passeerden: 

Alica Schmidt: Bekijk hier de foto's

Mikayla Demaiter: Bekijk hier de foto's

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties