Supermodel Emily Ratajkowski geeft de ultieme datingtip voor mannen: "Doe dat niet!" Babes
Supermodel Emily Ratajkowski geeft de ultieme datingtip voor mannen: "Doe dat niet!"
Babes

Supermodel Emily Ratajkowski geeft de ultieme datingtip voor mannen: "Doe dat niet!"

Als we praten over de knapste, heetste en dus meest sexy dames op deze planeet, dan kunnen we niet rond supermodel en Instagram-bom Emily Ratajkowski heen. Zij is zonder enige twijfel één van de meest gevraagde modellen en haar Instagram-account met bijna 30 miljoen volgers is al een goudmijn op zich.

Dus als de ravissante Emily een datingtip voor mannen deelt, dan spits je maar beter je oren. Het pas vrijgezelle model onthulde dat ze liever heeft dat haar dates parfum overslaan en hun ‘natuurlijke muskus’ omarmen. Ze vertelde People: "Ik hou echt niet van overdreven geur bij mannen. Nee, geen parfum. Doe dat alsjeblieft niet!"

(lees verder onder de foto)

Al een paar mannen 'opgesnoven'

"Ik wil dat ze naar zichzelf ruiken," vervolgde het model, die, ironisch genoeg, het nieuwe gezicht is van Viktor & Rolf's Flowerbomb parfum. "Ik zeg dat nu en misschien krijg ik er nog spijt van, maar ik hou van de natuurlijke geur van mannen. Ik hou van feromonen. Ik krijg graag een gevoel van iemand op basis van zijn geur. En ik weet zeker dat er ook andere vrouwen zijn die er zo over denken."

Het model en auteur van ‘My Body’ heeft wel al een paar mannen ‘opgesnoven’ sinds ze in september vorig jaar de scheiding aanvroeg van echtgenoot Sebastian Bear-McClard, met wie ze een 1-jarige zoon Sylvester heeft. Sinds de scheiding is Ratajkowski gespot met kunstenaar Jack Greer, heeft ze een Knicks-wedstrijd bijgewoond met Seagram-erfgenaam Eli Bronfman en het gezellig gemaakt met DJ Orazio Rispo en Pete Davidson. Geen van die scharrels hield stand. Waarschijnlijk gebruikten ze te veel parfum...

(Bron: Page Six)

9 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties