Temptation Island-presentatrice Monica Geuze promoot haar eigen collectie badkleding (foto's) Babes
Temptation Island-presentatrice Monica Geuze promoot haar eigen collectie badkleding (foto's)
Babes

Temptation Island-presentatrice Monica Geuze promoot haar eigen collectie badkleding (foto's)

Monica Geuze is al een tijdje hot in Nederland én in België. We kennen ze natuurlijk als presentatrice van Temptation Island, met naast haar onze eigen Viktor Verhulst. En wanneer we zeggen dat de 27-jarige Monica er meestal beter uitziet dan de meeste verleidsters, dan denken we niet dat jullie ons leugenaars zullen noemen.

De dames van de koppels op Temptation Island mogen zich gelukkig prijzen dat Monica niet deelneemt als verleidster want heel wat mannen zouden een vogel voor de kat zijn. In 2021 werd Monica nog verkozen tot 'mooiste vrouw van Nederland. Dat wil toch al iets zeggen!

En dat die titel niet gestolen is, bewijst ze nog maar eens met enkel heerlijke kiekjes waarmee ze haar eigen lijn badkleding promoot. Zowel in badpak als bikini ziet Monica er fenomenaal uit. Hieronder vind je al die lekkere plaatjes en nog wat extra's. (pijltje naar rechts voor alle foto's)

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties