Temptation Pommeline (27) is vandaag jarig en viert dat met een pikant lingeriesetje (foto’s)

Hip hip hoera


Pommeline Tillière was een Temptation-verleidster waar drie (of zijn het er nu al 4?) seizoenen geleden veel over werd geschreven en gesproken. Vooral haar 400cc en tattoo’s vielen bij sommige kijkers goed in de smaak.

Ondertussen wordt Temptation Pommeline gezien als een tv-persoonlijkheid en heeft ze duizelingwekkend veel fans. Op Instagram volgen bijna een half miljoen mensen haar. Dat maakt de voormalige Temptation verleidster één van de populairste Belgen ooit op het platform.

Pommeline is trouwens nog altijd piepjong en viert binnenkort haar 27ste verjaardag. Ze gaf zichzelf enkele weken geleden alvast een vroeg verjaardagscadeautje en liet een gigantische tattoo op haar achterwerk zetten.

Vandaag is ze dus jarig en dat viert ze op Instagram met een pikant lingeriesetje. Natuurlijk gooien we er ook nog enkele bonusplaatjes bij.

Fans van Temptation Island die nu ook eens de Temptation thuis willen testen: voor hen raden we het bordspel van Temptation Island aan dat je hier kan vinden.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments