Topmodel Nina Agdal trakteert ons op bikinifoto's die de temperaturen weer boven 0 duwen Babes
Topmodel Nina Agdal trakteert ons op bikinifoto's die de temperaturen weer boven 0 duwen
Babes

Topmodel Nina Agdal trakteert ons op bikinifoto's die de temperaturen weer boven 0 duwen

Zoals jullie weten, is Instagram een van onze favoriete apps… Vooral omdat veel van het vrouwelijk schoon dat deze planeet rijk is, net daar op z’n schoonst is. Het is altijd weer genieten van de lekkerste plaatjes en filmpjes. Een Instagram-profiel waar wij steeds weer graag een kijkje gaan nemen, is dat van het Zweedse topmodel Nina Agdal (30).

Agdal houdt er namelijk van om af en toe eens wat kleren uit te gooien en dan heerlijk kiekjes te delen op haar Instagram. Een vrouw naar ons hart! De laatste foto's die ze postte, waren echter iets 'voorzichtiger', maar toch...

Het topmodel poseerde in bikini en uiteraard was dat weer de moeite. We trakteren jullie hieronder op enkele leuke plaatjes. En euhm... je krijgt er een paar van die 'andere' gratis en voor niks bij!

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

10 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties