Valerie De Booser (41) is terug single, zullen we nog eens naar haar leukste foto’s kijken?

Valerie zou volgens mensen uit haar entourage terug vrijgezel zijn

De 40-jarige Valerie de Booser werd zo’n 20 jaar geleden bekend nadat ze had deelgenomen aan Temptation Island als verleidster. Daarna kenden we haar vooral als vrouw van Koen Wauters, maar die relatie liep bijna zo’n twee jaar geleden op de klippen. Valerie leerde een nieuwe liefde kennen en onthulde een hele tijd geleden dat ze samen was met de Antwerpse Dirk.

Meerdere bronnen uit hun entourage lijken nu echter te bevestigen dat die relatie ook afgelopen is en sommige foto’s van het koppeltje zijn plots ook van Instagram verdwenen. Dat lijkt dus best wel iets te zeggen, aldus de site Showbizz24. Al zal het aan mannelijke aandacht niet ontbreken bij Valerie met haar 135.000 volgers.

Valerie is dus nu terug op de markt en zal ongetwijfeld één van de meeste begeerde vrijgezellen zijn in Vlaanderen momenteel. En nee heren met platte commentaren, ongewenste dickpics of seksistische opmerkingen zal je het hart van Valerie ongetwijfeld niet veroveren. Wij vinden het in ieder geval wel tijd om nog eens naar de knapste foto’s van de ex van Koen Wauters te kijken.