Valerie De Booser maakt de tongen los met knappe bikinifoto: "De mooiste!" (foto's) Babes
Valerie De Booser maakt de tongen los met knappe bikinifoto: "De mooiste!" (foto's)
Babes

Valerie De Booser maakt de tongen los met knappe bikinifoto: "De mooiste!" (foto's)

De 42-jarige Valerie De Booser werd zo’n 20 jaar geleden bekend nadat ze had deelgenomen aan Temptation Island als verleidster. Daarna kenden we haar vooral als vrouw van Koen Wauters, maar die relatie liep zo’n twee jaar geleden op de klippen. Valerie leerde daarna een nieuwe liefde kennen, maar ook deze relatie liep op de klippen. Single of niet, Valerie laat op haar Instagram nog regelmatig zien dat ze er nog altijd mag zijn.

De laatste foto die ze postte, was er eentje van op het Spaanse eiland Formentera. Valerie poseert op een boot in een kleurrijke bikini. Bij de post schreef ze als bijschrift: "Happy Boat Days". Het moet niet gezegd dat de foto danig de tongen losmaakte bij haar 138.000 volgers...

Iemand schreef: "Je ziet er sexy uit!" Nog een andere fan zei: "Wat een knappe madam!" Iemand wilde zelfs bij haar zijn en zei: "Op die boot wil ik ook wel zitten nu!" Ten slotte reageerde ook dochter Zita, zij schreef: "De mooiste!" We laten jullie natuurlijk niet op jullie honger zitten! Hieronder de foto waarvan sprake en nog wat andere lekkere kiekjes van Valerie...

Meer prachtige (Vlaamse) babes en andere leuke content zien? Volg ons dan gratis op ons gloednieuwe Instagram-account voor de leukste filmpjes en foto’s voor elke Clint-fan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties