Vlaams bommetje Lenthe Stevens viert het begin van de lente in gepaste outfit (foto's) Babes
Vlaams bommetje Lenthe Stevens viert het begin van de lente in gepaste outfit (foto's)
Babes

Vlaams bommetje Lenthe Stevens viert het begin van de lente in gepaste outfit (foto's)

Aan de zusjes Stevens, Luna en Lenthe, hoeven we jullie natuurlijk niet meer voor te stellen. Enige tijd geleden maakten ze samen met ons nog een heel leuke reportage tijdens de Grote Prijs Formule 1 in Spa-Francorchamps.

Meestal wordt er iets meer aandacht besteed aan Luna, maar Lenthe begint stilaan toch de weegschaal in evenwicht te brengen. Zeker als ze Instagram gaat blijven bestoken met heerlijk sexy kiekjes.

Om het begin van het seizoen dat haar naam draagt te vieren, deelde Lenthe een foto in een gepaste zomerse outfit. Het moet niet gezegd dat haar 92.000 volgers op Instagram er weer helemaal wild van werden, net zoals wij trouwens. Nu jullie nog...

Volgtip: Meer gratis zien en lezen?

Liefhebbers van prachtige dames en ander opvallend nieuws raden we ook aan om lid te worden van onze gratis en gloednieuwe Instagram-pagina om nog meer mooie (Vlaamse) dames en exclusieve content te bewonderen. Dat doe je hier.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties